Deniz Mollen terug bij Kemphanen

vrijdag 24 juni 2016

Dolphin Kemphanen slaat een belangrijke slag...

Van de website van Dolphin Kemphanen Eredivisie IJshockey:

Met trots kunnen we melden dat international Deniz Mollen overeenstemming heeft bereikt voor het seizoen 2016/2017.

Het bestuur en de technische staf zijn druk bezig om voor het komende seizoen een kwaliteitsslag te maken, binnen alle linies van de selectie. De afgelopen weken hebben er vele gesprekken plaats gevonden, zowel met spelers van het afgelopen seizoen als ook met kandidaten die elders hun heil hadden gevonden. Deniz Mollen is de eerste van enkele interessante namen die hun belangrijke stempel op de selectie moeten gaan drukken. Dit om aansluiting te vinden in het bovenste rijtje van de poule waarin Kemphanen is ingedeeld.

De bijna 23-jarige doelman van Oranje is geboren en getogen in Eindhoven en speelde tot twee seizoenen geleden voor zijn jeugdclub. Deniz kreeg te maken met een beproeving, door uit te gaan komen voor het topteam in Tilburg en won in dat eerste uitstapje gelijk de beker en het kampioenschap. Een geweldige ervaring, maar ook mentaal en kwalitatief heeft het hem gevormd. Afgelopen seizoen speelde Deniz voor het Belgische Turnhout maar na één seizoen stond hij weer open om weer terug te komen op het 'oude nest'.

Coach Willem van de Kraak is duidelijk over de aanstelling van Mollen: 'Met Deniz hebben we een goalie binnen gehaald die een niveau hoger is en binnen onze sport is een goede goalie veel waard. Hij zal zijn positie moeten gaan waarmaken, daar we ook nog een tweede goalie hebben die zich afgelopen seizoen ook positief heeft laten zien.'

Technisch Directeur en voormalig coach van Dolphin Kemphanen Marc Visschers was twee seizoenen geleden degene die Mollen liet vertrekken. Echter nu is hij betrokken geweest om Deniz weer terug te halen. Visschers hierover: 'Ik heb toen al aangegeven dat Deniz toe was aan een hoger niveau en een nieuw avontuur. Het is goed voor talentvolle (team)sporters, om hun horizon te verbreden. Het heeft hem als persoon beter gemaakt en meer volwassen, zowel in mentaal als professioneel opzicht. Hij krijgt een belangrijke, sturende rol in de goal voor zijn teamgenoten. Ik verwacht veel van hem aankomend seizoen!'

(Klik op de foto voor Deniz's statistieken)

Welkom terug... 

Enigszins blij verrast met de terugkeer van Deniz Mollen bij Kemphanen namen we vanmiddag gelijk contact op met één van onze voormalige publiekslievelingen en informeerden naar zijn motivatie om terug te keren. 

Twee seizoenen terug deed het gedwongen vertrek uit Eindhoven de nodige stof opwaaien en werd de keuze van de technische leiding door velen niet bepaald in dank afgenomen, Deniz was immers een 'kind' van Kemphanen. De vriendschappelijke en sportieve verhouding tussen Deniz Mollen en zijn voormalige coach was destijds verre van goed te noemen. 

Deniz wil over dat voorval kort zijn en geeft Kemphanenfan zijn visie:

'Wat het verleden betreft, dat heb ik achter me gelaten. Ik kan mezelf niet druk blijven maken om dingen waar ik geen invloed meer op heb. Ik vind het gewoon fijn om weer echt 'thuis' te kunnen spelen. Ik zie graag dat het hier, net zoals ik in Tilburg heb ervaren, ieder weekend een feestje is. Ik wil voor Eindhoven spelen, de club, de toeschouwers, mijn teamgenoten en de coach.

Er zijn een aantal dingen veranderd sinds ik weg ben gegaan en ik wil weer het soort van Eindhovense sympathie terug brengen. Gewoon een hardwerkend team dat niet alleen gebouwd is rondom een paar imports maar een collectief dat gefocust is op winnen. Ik heb wel wat ervaring opgedaan de afgelopen twee jaar en nu wil ik daarmee graag in Eindhoven mijn steentje bijdragen. 

Kemphanen heeft twee lastige seizoenen achter de rug, maar daar wil de organisatie van Kemphanen verandering in brengen. De randzaken die de club parten hebben gespeeld moeten niet de aandacht krijgen maar het ijshockey moet gewoon voorop staan. Er moet een nieuwe mindset komen en iedereen, van onze jeugdspelers tot aan de spelers in de eredivisie, moet trots zijn om voor Eindhoven te mogen spelen!'

Deniz gaat vanaf september ook trainingen verzorgen voor getalenteerde jeugdgoalies. 

Bron: eindhoven-kemphanen.com | Foto: IsoSports.nl

 

Het begin is er...

zaterdag 14 mei 2016

Willem van de Kraak blijft aan als hoofdcoach

Op de facebookpagina van Dolphin Kemphanen een update voor het komende seizoen. Willem van de Kraak zal het komende seizoen weer de hoofdcoach zijn van het Eredivisieteam. Het bericht beloofd ons spoedig meer 'updates'. 

De komst van Willem van de Kraak zorgde niet direct voor de gehoopte ommekeer in de slotfase van het seizoen, daarvoor was er al iets teveel gebeurt. Hij zorgde er wel voor dat Kemphanen bij elkaar bleef en dat het team het restant van het seizoen met beduidend meer spelvreugde kon afmaken.

Wij van Kemphanenfan wensen hem heel veel succes en we hopen dat hij met een groot deel van de selectie van het vorige seizoen de draad weer op kan pakken. 

alt

 

Eerste 'nieuws' over het aankomende seizoen

donderdag 28 april 2016

Seizoenkaarten in de verkoop

Op de officiële facebookpagina van Dolphin Kemphanen het eerste nieuws met betrekking tot het aankomende seizoen. Vanaf 27 april is de verkoop gestart van de 'Facebook Seizoenkaart 2016/17', de seizoenkaart gaat € 35,- kosten. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie...

alt

 

Woord van dank van de voorzitter... 'Thanks!'

vrijdag 04 maart 2016

Het seizoen zit er helaas al weer op...

Ondanks dat we onze doelstelling – de play offs halen – niet hebben gehaald kijken we terug op een mooi seizoen. We hebben mogen werken met een geweldig team dat tot op het laatst met hart en ziel voor de goede zaak heeft gevochten. De onderlinge sfeer was goed en de jongens hebben meer dan eens vriend en vijand weten te verbazen met mooie prestaties. Vrijwel alle wedstrijden waren dit jaar spannend en vooral ook winbaar! Ook toen de play offs definitief niet meer mogelijk waren werd er – in onze laatste wedstrijd tegen de Red Eagles – gestreden alsof alles er van af hing. Dat is de mentaliteit van dit team! Jongens bedankt! We hopen velen van jullie volgend jaar weer terug te zien.

Onze dank gaat verder natuurlijk uit naar de coaches Marc Visschers en Willem v.d. Kraak. Zij hebben zich in brede zin ingezet en waren er niet alléén voor de spelers maar ook voor het bestuur. Wij hopen dat beide heren volgend jaar aan het team verbonden blijven.

Dan natuurlijk de sponsoren. Daar kunnen we kort en bondig over zijn: zonder sponsoren geen ijshockey.

Last but not least willen we de vrijwilligers bedanken en alle mensen die ons op ad hoc basis hebben geholpen. Bijvoorbeeld: John Den Engelse voor alle support rondom de thuiswedstrijden en de ijshuur. Christijan Rooijakkers, Guus Broeks, Pleunie Broeks en Jos van Tichelen voor de muziek. Marco van den Besselaar, Eddy Pruissen, Emiel Moermond, Moermond Senior, Mark Smeulders, Thierry van der Heijden en xx voor de toegangscontrole. Dan natuurlijk onze medic Tatjana Gielen en de materiaalmannen Harrie Beeren, Cees Jonkers en Ben Willemse. Verder natuurlijk Rob Habraken voor al zijn support, levering van materialen en advies.

Dan natuurlijk Eric Martin voor zijn hulp bij thuiswedstrijden en de planning daarvan. Verder Bianca van Heugten, Tanja Beeren voor het klokken en omroepen. De familie Pieper voor het regelen van fruit voor de spelers. Frank de Wit voor het regelen van lokale sponsoren, hulp rondom thuiswedstrijden en heel veel meer. Jos Maas en Stan Leistra voor de ondersteuning van het bestuur en de geboden hulp bij het zoeken naar sponsoren. Erik Zwaga voor alle hulp rondom wedstrijden, boarding, het opzetten van een podium en nog veel meer! Robin van der Heijden voor zijn support rondom het plannen van de ijshuur.

Dan natuurlijk Richele Nijst die altijd trouw onze toegangskaarten verzorgde. Leefbaar Eindhoven voor hun trouwe aanwezigheid, luisterend oor en advies! Roel Louwers voor zijn geweldige foto's. Tom van Doorne voor zijn hulp met de ExPats. Nico van Galen Last voor de team winter jassen.

Danny Giesen en Joris Kluijtmans voor hun hulp met de bus. Tom van 't Hof van TopSupport voor de ondersteuning bij blessures.

We zijn hier vast nog wat namen vergeten.... Daarvoor bij voorbaat al excuses!

Bedankt allemaal en hopelijk tot volgend seizoen!

Jan Willem van Stuijvenberg – Voorzitter

Bron: Dolphin Kemphanen

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl