Next up: Tilburg Trappers thuis

vrijdag 14 oktober 2016

De Brabanse derby staat garant voor extra spektakel

De wedstrijden tegen Tilburg Trappers zijn voor Kemphanen toch altijd net even bijzonderder dan de wedstrijden tegen willekeurig welke andere tegenstander, waarom... nou daarom, dat valt niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren en daarom zijn we Kemphanenfan! 

Sinds Trappers met het hoogste team niet onverdienstelijk zijn ding doet in de Duitse Oberliga is het er in de BeNe-League een stuk leuker op geworden. Het niveau is dichter naar elkaar toegekropen en dat kan de spanning van de wedstrijd van zaterdag alleen maar ten goede komen. 

In de voorbereiding won Kemphanen met zichtbaar gemak met 1-5 van het 'Trappers Toekomstteam' in Tilburg. Dat het er om het 'eggie' een stuk spannender om gaat worden is zeker wel te verwachten. Met de strijdlust van afgelopen week in combinatie met het sentiment van de derby kan het wel eens een heet avondje worden op de ijsbaan... 'Let's go Hanen!'

 

 

Veel lof voor de vechtlust bij Kemphanen

dinsdag 11 oktober 2016

Kemphanen in de media

Eindhovens Dagblad

Het ED plaatste deze week een klein(er) artikel, logisch tussen al het mediageweld rondom de Einhovense marathon, onder de kop: 'Kemphanen maakt 'enorme stappen' en verpulvert Devils'.

Een mooie quote van Willem van de Kraak: 'Een geweldige wedstrijd. De ene goal was nog mooier dan de ander'.

Lees het hele artikel door op de afbeelding te klikken. 

IJshockeynederland.nl

IJshockeynederland.nl, de opvolger van IJshockey.com, spreekt in hun verslag van de wedstrijd zelfs over 'de vernedering van Nijmegen...'.

Bijna 400 mensen in het IJssportcentrum zagen veel doelpunten en heel veel strafminuten in de BeneLiga-wedstrijd tussen Devils en Kemphanen. Eindhoven stond na acht minuten spelen al op 3-0 via goals van Mike en Nick Verschuren en Angelo van Hulten. Vlak voor het einde van de eerste periode deed Jay Plamont wat terug voor Nijmegen.

In de tweede periode liep Eindhoven verder uit door goals van wederom Nick Verschuren en Koen Bakker. Nijmegen miste nog een penalty shot en de eerste serie strafminuten vond plaats. Referee Jeroen Hesselberth deelde misconducts van 10 minuten uit aan Wesley Hendriks, Nick Verschuren, Jesse Hendriks en Mike Verschuren.

Eindhoven voltooide de vernedering van Nijmegen in de laatste periode. Via goals van Roderick van den Hout, Mike Verschuren, Tom Messie en Marek Pitka kwam de eindstand op 9-2 uit. Voor Nijmegen was Eric Hoogvliets nog trefzeker. Na de negende treffer en dertig seconden voor tijd, was het knokken geblazen. Dylan Collard, Wesley Hendriks (Nijmegen) en Nick Verschuren namens Kemphanen kregen een match penalty voor Fighting en zullen dus automatisch een schorsing krijgen. Daarnaast waren er game misconducts voor Tom Kokke, Jake Hendriks (Nijmegen) en Marek Pitka, MIke Verschuren en Danielius Nomanovas (Eindhoven). Daarmee kwam de teller qua strafminuten uit op 276.

Nijmegendevils.nl

Op de website van Nijmegen een uitgebreid verslag van de wedstrijd. Dit verslag is doorspekt van emotie van de kant van de verliezende partij. Het lag allemaal aan Kemphanen, natuurlijk waren de spelers van Nijmegen de braafste jongetjes op het ijs...

'De eerste periode was tevens de bron van de oplopende frustraties. Waar mannen als Jake en Wesley Hendriks vooral openlijk hard en goed checkten, deelden de Kemphanen, met Mike Verschuren als haantje de voorste, vervelende tikken buiten het zicht van de leiding uit en hadden ze veel gezeur bij de scheidsrechter. Ook een jongen als Willem Bless, jaren in Nijmegen gespeeld, deed niet anders dan zeuren en vooral provoceren...'

Klik hier om het hele verslag te lezen.

 

Next up: Nijmegen thuis

donderdag 06 oktober 2016

Zaterdag op jacht naar de punten tegen Nijmegen

De eerste wedstrijd tegen HIJS Den Haag werd nipt verloren maar het frisse, attractieve en aanvallende spel van Kemphanen oogstte zeker de nodige complimenten én terecht.

De bezoekers uit Den Haag hebben afgelopen zondag in een spectaculaire wedstrijd met alles erop en eraan met veel pijn en moeite met 2-3 van onze Kemphanen gewonnen. Het duurde tot de slotminuten voordat de veel sterker geachte Hagenezen onze jongens op de knieën kreeg. Alan van Bentem strafte een zeldzame fout van Deniz Mollen, de uitblinkende goalie, af en bezorgde daarmee Kemphanen de eerste verliespartij.

Coach Willem van de Kraak was ondanks de puike pot ijshockey die Kemphanen in de eerste wedstrijd in de BeNe-League op het ijs legde toch enigszins teleurgesteld:'We hadden een verlenging verdiend, waren zeker niet de mindere ploeg, maar het kwartje valt de verkeerde kant uit'.

Zaterdagavond speelt Kemphanen de tweede wedstrijd in de competitie tegen de Devils uit Nijmegen. Hopelijk hebben de mannen vooral positieve energie geput uit de ontmoeting met titelkandidaat HIJS Den Haag en gaan ze vanaf de eerste face-off er wil vol tegen aan.

 

 

Goede keuze, foute pass en nederlaag Kemphanen

dinsdag 04 oktober 2016

Kemphanen in het ED

In de maandageditie van het Eindhovens Dagblad een heel mooi artikel met foto van de wedstrijd van zondag tegen HIJS Den Haag. Complimenten aan Niels van den Hoven, de auteur van het artikel, wij hopen dat hij aankomende zaterdag ook weer van de partij is tegen Nijmegen en dat er dan een mooi stuk in de krant verschijnt over de eerste BeNe-League winstpartij van dit seizoen.

Vanwege de auteursrechten op de artikelen in het ED mogen we hier alleen een link naar Blendle plaatsen, daar kan je het hele artikel op je gemak lezen.

Klik op de afbeelding voor de link naar het artikel. 

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl