Kemphanen oefent... zaterdag 12 september

woensdag 09 september 2020

Oefenwedstrijd tegen Zoetermeer Panters = AFGELAST!

De wedstrijd begint om 19.00 uur. De entree is gratis, maar er moet als gevolg van de Covid-19 protocollen wel gereserveerd worden. Er mogen vooralsnog iets meer dan 500 bezoekers binnen.

Reserveren kan via de volgende link https://bit.ly/2EXB8Ho of door te klikken op de afbeelding... 'Let's go Hanen!'

 

2e editie Keukensale Kempencup

vrijdag 31 juli 2020

Update en programma bekend Kempencup 2020 

Doordat Coronamaatregelen in België en Nederland verschillend zijn hebben Antwerpen Phantoms en Kemphanen in gezamenlijk overleg besloten dat Belgische deelname momenteel wellicht niet wenselijk is.

Onlangs heeft Dordrecht Lions zich bereid verklaard deel te nemen aan ons toernooi. We bedanken beide teams voor de getoonde flexibiliteit!

Informatie over tickets en verkoop volgt...

 

Rastik heeft het naar zijn zin in Eindhoven

dinsdag 21 april 2020

Topscorer Veres blijft bij Kemphanen

De 26-jarige Slowaakse smaakmaker van Eindhoven Kemphanen, Rastislav Veres, is ook komend seizoen in het oranje-blauw te zien. De clubleiding laat weten dat Veres een jaar bij heeft getekend bij de Eindhovense ijshockeyers.

Foto: Roel Louwers|ISOsports

Het wordt voor Veres zijn derde seizoen in Eindhovense dienst, nadat hij zichzelf via sociale media aanbood bij de club. In zijn eerste seizoen was Veres gelijk dominant met 57 goals en 74 assists. Afgelopen seizoen tekende hij voor 55 goals en 39 assists en was daarmee voor het tweede seizoen op rij topscorer van de eerste divisie.

Praktisch totaalpakket

Er waren aanbiedingen uit binnen- en buitenland voor Veres om op een hoger niveau in actie te komen, maar het praktische totaalpakket en goede gevoel in Eindhoven trokken hem uiteindelijk over de streep. ,,Ik en mijn vriendin voelen ons hier erg thuis en ik kan hier mijn werk goed combineren met ijshockey", vertelt Veres, die ook de club een warm hart toedraagt. ,,Het is ook een manier voor mij om de club te bedanken: de spelers, de coach iedereen die me hier zo snel heeft geaccepteerd!"

Deceptie

Het tweede seizoen in Eindhoven eindigde, zoals bekend, in een deceptie. De finale werd gehaald, maar niet uitgespeeld vanwege de gevolgen van het coronavirus. ,,We hadden onze goede en slechte momenten dit seizoen, zeker weten. Maar uiteindelijk is het vooral jammer dat we de finale niet uit hebben kunnen spelen. Zo'n situatie heb ik mijn carrière nog niet meegemaakt."

Al met al is er dus genoeg reden om uit te kijken naar een nieuw seizoen in Eindhoven, vindt ook Veres. ,,Ik ben blij dat ik volgend jaar weer deel uitmaak van de Kemphanenfamilie en zal e r weer alles aan doen op het ijs om mijn teamgenoten en team te helpen zoveel mogelijk wedstrijden te winnen."

Auteur: Tim Gerth - Bron: Eindhovens Dagblad

 

Kemphanen kampioen Poule A 2019 - 2020

donderdag 26 maart 2020

Vandaag in het ED: Twee ijshockeykampioenen

IJshockey Nederland heeft bekendgemaakt niet één kampioen aan te wijzen in de eerste divisie ijshockey maar twee: de winnaar van Poule A en Poule B van de reguliere competitie, respectievelijk Eindhoven Kemphanen en Amsterdam Tigers.

Nadat de bond eerder al aangaf de rest van het seizoen op te schorten, is nu dus een besluit genomen over het verdelen van de kampioenschappen. Beide ploegen bleken gedurende het reguliere seizoen veruit de sterksten en bereikten ook de finale van de play-offserie, die na één wedstrijd moest worden gestaakt in verband met de verspreiding van het coronavirus. ,,Het lijkt me duidelijk dat wij dit als organisatie heel goed kunnen begrijpen", geeft voorzitter Tom van Doorne van Eindhoven Kemphanen aan, die benadrukt dat sport op dit moment niet het belangrijkste is. ,,Ik denk dat het voor iedereen nu wel duidelijk is dat gezondheid voor gaat."

Best-of-three niet gespeeld

De eerste wedstrijd van de finaleserie werd overigens overtuigend gewonnen door Amsterdam Tigers in Eindhoven, waarbij de kanttekening moet worden geplaatst dat Kemphanen niet compleet was. Bovendien was Kemphanen juist één puntje hoger geëindigd in de competitie. Kortom, voor beide kampioenen was iets te zeggen geweest. Nico van Galen Last, technische man van de club, kan zich goed vinden in het besluit. ,,Ik denk dat dit een heel goede keuze is", benadrukte van Galen Last. ,,Een best-of-three is pas gespeeld wanneer één van de twee ploegen twee wedstrijden heeft gewonnen. Ik denk ook niet dat we na het verlies in de eerste wedstrijd bij voorbaat kansloos waren."

Andere gevolgen Coronavirus voor Kemphanen

Overigens betekent de coronacrisis ook dat de zomertrainingen van Kemphanen momenteel nog niet plaats kunnen vinden. ,,We hadden al met een dergelijk scenario rekening gehouden, wat betekent dat we heel concreet alleen reserveringen hebben staan en dat de ijsbaan momenteel het ijs laat weghalen." Mocht de club begin juni weer op kunnen starten, dan zal het ijs weer worden neergelegd en betekent dat volgens de voorzitter dat er de hele zomer door geijshockeyd gaat worden. Daarnaast is er ook nog het 50-jarig jubileum van de club, dat op 9 mei zou worden gevierd. Dit is nu verplaatst naar 12 september.

Auteur: Tim Gerth (Eindhovens Dagblad/ED.nl) Foto: Cees Martens (DCI Media)

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl