Kemphanen 'FAN' Classic is CANCELLED

maandag 16 maart 2020

Niet leuk maar helaas onvermijdelijk

De Kemphanen 'FAN' Classic van 11 april zal helaas niet door kunnen gaan.

De ijsbaan is zeker tot 6 april gesloten en wat daarna gebeurd is nog totaal onbekend. We gaan proberen om het te verplaatsen naar september... wordt vervolgd.

Namens Erik, Menno en Willem bedankt voor jullie begrip! 


 

Klaar, over en uit... alleen maar verliezers!

donderdag 12 maart 2020

Corona-virus zet streep door finale 1e Divisie en meer

Zoals in eerdere nieuwsberichten staat vermeld volgt IJshockey Nederland met betrekking tot het coronavirus de adviezen van NOC*NSF en RIVM op. Ook wordt gekeken naar omringende landen en adviezen van de IIHF. Tevens is het van belang dat IJshockey Nederland zijn eigen verantwoordelijkheid neemt in besluiten die gemaakt dienen te worden over het wel of niet doorgaan van wedstrijden. Dit alles in overweging nemende heeft IJshockey Nederland besloten om alle competities af te gelasten. Dit betekent dat het seizoen 2019-2020 abrupt tot een einde komt. Een zeer zwaar besluit, maar een weloverwogen besluit.

Het besluit om de competities af te gelasten heeft ook direct effect op beide finaledagen, 28 maart 2020 (junioren) in Tilburg en 29 maart 2020 (senioren) in Breda. Deze beide finaledagen zullen ook geen doorgang vinden.

IJshockey Nederland gaat zich beraden over afwikkelingen van kampioenschappen en eventuele promotie/-degradatiewedstrijden die onder andere gelden in de seniorencompetities. Wij hopen op begrip van allen voor dit zeer lastig besluit.

 

'We're one down but not defeated!'

woensdag 11 maart 2020

Finale-serie Game 2, zaterdag 14 maart CANCELLED

IJshockey Nederland heeft al het ijshockey waar clubs uit Noord-Brabant bij zijn betrokken voor komend weekeinde afgelast. Daar valt ook de finale in de Eerste Divisie onder tussen Amsterdam Tigers en Eindhoven Kemphanen. 

Deze wedstrijd is voorlopig verschoven naar zaterdag 21 maart om 18.00 uur in Amsterdam.

 

Kemphanen weer in de finale...

maandag 02 maart 2020

Amsterdam Tigers is de gedroomde tegenstander

De allerbeste en de één na beste vechten in een 'Best-of-Three'-serie uit wie zich uiteindelijk tot kampioen van de 1e divisie mag kronen.

We starten zaterdag 7 maart in Eindhoven. De return is zaterdag 14 maart in Amsterdam en een eventuele beslissingswedstrijd staat op de agenda voor zaterdag 21 maart in Eindhoven.   

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl