Halve finale: Eindhoven Kemphanen - Flyers Heerenveen

zondag 23 februari 2020

Kemphanen start halve finale thuis op 29 februari

Op zaterdagavond nemen onze 'Hanen' het op tegen de het toekomstteam van Flyers. In een 'best of 3'-serie zal moeten worden bepaald wie zich plaatst voor de grote finale. 

De return zal gespeeld worden op zondag 1 maart om 20.00 uur in Heerenveen. Een eventuele bespissingswedstrijd staat voor zaterdag 7 maart op de speelkalender. 

 

FEEST!

donderdag 20 februari 2020

Kemphanen viert op 9 mei het 50-jarig jubileum groots

 

Kwartfinale: Eindhoven Kemphanen - HIJS HOKIJ Den Haag

zondag 16 februari 2020

Het gaat helemaal los...

Kemphanen neemt het in de kwartfinale op tegen het enige team dat in de reguliere competitie heeft aangetoond dat Kemphanen niet onverslaanbaar is. Voor onze 'Hanen' de uitgelezen gelegenheid om dit recht te zetten.

De Hagenezen zitten volop in het wedstrijdritme, speelde gisteren nog uit in Tilburg voor een plek in deze kwartfinale, onze jongens en meiden mochten (of moesten) een week rust pakken. Vanmiddag zal moeten blijken wat het allemaal waard is in wedstrijd 1 van de 'best-of-3'-serie...

'Let's go Hanen!'

 

Teamfoto 1e Divisie 2019 - 2020

zaterdag 15 februari 2020

'Let's go Hanen!'

Waar andere teams vorig weekend streden om een plek in de kwartfinale was er in Eindhoven even de tijd om voorafgaand aan de training het team op de foto te zetten.

We zijn trots op het eindresultaat, ook deze editie is ontstaan uit een samenwerking tussen Richele Nijst|Descubra (design) en Willem|Kemphanenfan (foto). 

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl