Kemphanen uit tegen Eaters ook sterk

woensdag 26 oktober 2016

Fraai verslag op de website van LummusLED Kemphanen

In een goed gevulde ijshal in Geleen bezorgden de gretige Kemphanen het tot nu toe goed presterende Eaters zijn eerste nederlaag in de BeNeLeague, de eindstand: 1–4

Beide teams gingen furieus van start maar hielden elkaar in eerste instantie, ondanks straffen over en weer, redelijk in balans. Reeds na een paar minuten veranderde de balans en brak Damian Kluijtmans uit. Geleen probeerde hem te stoppen hetgeen resulteerde in een penalty shot voor de Kemphanen wat helaas op de paal eindigde.

In de tweede periode kwamen de kemphanen sterk uit de kleedkamer. Er volgde al snel een straf voor de Eaters. De daaruit volgende powerplay situatie werd uitstekend benut: Mike Verschuren scoorde op aangeven van Danielius Nomanovas (0-1).

Halverwege de tweede periode toonden de Kemphanen wederom aan het vizier scherper te hebben staan dan de gastheren. Dit leverde een goal op voor Kayo van Zoest op aangeven van Marek Pitka en Luca Kluijtmans (0-2). Gedurende de rest van de tweede periode ging het spel op en neer en werd de strafbank door beide partijen goed warm gehouden.

De derde periode golfde het spel weer op en neer totdat Jeffrey Mens er blijkbaar genoeg van had. Op aangeven van Kay Gielen en Lars van Sloun werd er vanaf eigen helft een slalom ingezet die de eerste goal van de Eaters opleverde (1-2). Alsof dit nog niet genoeg spanning opleverde voor de meegereisde supporters trakteerden de Kemhanen ze op een periode van ruim 7 minuten penalty-kill.

Na een time-out besloot het team dat het nu toch mooi was geweest. Marek Pitka scoorde op aangeven van Danielius Nomanovas en Kayo van Zoest (1-3). Hierop volgden nog enkele straffen voor de Eaters waarvan de laatste met een goal werd bezegeld door Damian Kluijtmans op aangeven van Danielius Nomanovas en Lucca Kluijtmans (1-4).

Het hele team heeft een uitstekende prestatie geleverd maar Deniz Mollen verdient toch een speciale vermelding want hij stond, tot ergernis van menig Eater, wederom weergaloos te spelen.

Bron: eindhoven-kemphanen.com - Foto: Lex Eckhardt

 

Eaters 'uit' is dé test voor Kemphanen

zondag 23 oktober 2016

Eerste uitwedstrijd van Kemphanen dit seizoen

Na drie thuiswedstrijden mogen onze Kemphanen zondagavond in de uitwedstrijd in Geleen laten zien waartoe ze in staat zijn.

Den Haag was in de eerste wedstrijd net een maatje te groot, Nijmegen en Tilburg waren een maatje te klein en werden bij vlagen overklast. Geleen is in de huidige competitie en in de beker (waar Kemphanen helaas niet aan mij doet) al 7 wedstrijden op rij ongeslagen. Kan dit Kemphanen de ploeg uit Geleen ook pijn doen... Wij denken van wel, zeker als ze vanaf de allereerste face-off er vol voor gaan.

Wij zijn erbij om het te beleven en het team erbij te ondersteunen én jij? De wedstrijd in Laco Glanerbrook, Geleen begint om 19:00 uur, de entreeprijs voor het uitvak (zgn. zitplaatsen op een houten plank) is € 10,00 (€ 7,50 voor jeugd tot 12 jaar). 

 

Kemphanen begint niet lekker, maar wint toch

woensdag 19 oktober 2016

Kemphanen in de media

Weer een mooi stuk over de aanvankelijk moeizame, maar uiteindelijk toch met royale cijfers gewonnen wedstrijd van zaterdag in de papieren editie van het ED van afgelopen maandag.

Twee Qoutes van coach Willem van de Kraak uit het artikel:

'In het begin zaten we niet lekker in de wedstrijd. We werkten niet hard genoeg' en 'Tegen Trappers dachten we er te makkelijk over. We speelden als een kampioensploeg de puck rond en controleerden de wedstrijd. Maar ik wil ook tegen de wat mindere ploegen honderd procent inzet zien, niet alleen tegen topploegen'.

Klik op de afbeelding om het volledige artikel te lezen via Blendle (uit respect voor de copyrights kunnen en mogen we de artikelen uit het ED niet plaatsen op de fansite) 

 

Next up: Tilburg Trappers thuis

vrijdag 14 oktober 2016

De Brabanse derby staat garant voor extra spektakel

De wedstrijden tegen Tilburg Trappers zijn voor Kemphanen toch altijd net even bijzonderder dan de wedstrijden tegen willekeurig welke andere tegenstander, waarom... nou daarom, dat valt niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren en daarom zijn we Kemphanenfan! 

Sinds Trappers met het hoogste team niet onverdienstelijk zijn ding doet in de Duitse Oberliga is het er in de BeNe-League een stuk leuker op geworden. Het niveau is dichter naar elkaar toegekropen en dat kan de spanning van de wedstrijd van zaterdag alleen maar ten goede komen. 

In de voorbereiding won Kemphanen met zichtbaar gemak met 1-5 van het 'Trappers Toekomstteam' in Tilburg. Dat het er om het 'eggie' een stuk spannender om gaat worden is zeker wel te verwachten. Met de strijdlust van afgelopen week in combinatie met het sentiment van de derby kan het wel eens een heet avondje worden op de ijsbaan... 'Let's go Hanen!'

 

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl