Kemphanen als de #1 naar de PO's

woensdag 05 februari 2020

Kemphanen grijpt het thuisvoordeel

Eindhoven Kemphanen had het heel lastig tegen Dordrecht Lions, maar won uiteindelijk in overtime en behaalde daarmee het thuisvoordeel gedurende de gehele play-offs.

Lees hier het artikel op IJshockey Nederland... (klik op de afbeelding) 

 

Zaterdag 1 febr: Dorddrecht Lion - Kemphanen

zaterdag 01 februari 2020

Het gaat er om spannen!

De laatste reguliere competitiewedstrijd én het gaat zeker nog ergens om: wie sluit de reguliere competitie af als dé beste... 'Let's go Hanen!'

 

 

Laatste hindernis onderweg naar de PO's

dinsdag 28 januari 2020

Waarom Dordt uit zó belangrijk wordt...

Zaterdag 1 februari speelt Kemphanen zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie uit tegen Dordrecht Lions. Kemphanen is in Poule A niet meer in te halen door de nummer 2 maar toch is winnen mogelijk van cruciaal belang voor het verloop van de PO's.

Het team met de meeste punten na 19 speelronden in de competitie heeft tot in de finale het recht op thuisvoordeel. Amsterdam ligt met 47 punten maar 2 schamele punten achter op Kemphanen. De Amsterdammers hebben in hun laatste wedstrijd waarschijnlijk weinig te vrezen van tegenstander Zoetermeer (sorry, maar met 1 punt uit 18 wedstrijden is dit toch niet heel vervelend om te moeten stellen).

Aan Kemphanen de nobele taak om de volle 3 punten mee te nemen bij onze 'angstgegner van vorig seizoen' Dordrecht Lions om met een goed gevoel en als absolute nummer 1 de PO's in te gaan... 'Let's go Hanen!'

 

Zaterdag 25 jan: Leeuwarden - Kemphanen

donderdag 23 januari 2020

Winnen voor het thuisvoordeel in de PO's

Door de overwinning van vorig weekend op Den Bosch (11-0) is Kemphanen zeker van de eerst plaats in Poule A en slaat het de tussenronde van de PO's over.

De laatste twee wedstrijden in de reguliere competitie doen er toch zeker nog toe want het team dat aan het eind van de competitie de meest punten heeft behaald heeft tot aan de finale in de PO's ook het thuisvoordeel.  

Een strijd die gaat tussen Amsterdam, winnaar in Poule B, en onze 'Hanen'. 

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl