Next up... HYC Herental thuis

maandag 02 januari 2017

Dé wedstrijd van het (nieuwe) jaar? 

 

2017 het jaar van de haan...

zaterdag 31 december 2016

Wij wensen iedereen een goed, gezond en sportief nieuwjaar... 

2017 is in de Chinese astrologie het jaar van de haan, dat kan toch geen toeval zijn.  

 

Kemphanen sluit het jaar af in Nijmegen

zondag 18 december 2016

Vrijdag 23 december uit naar de koudste ijsbaan van Nederland 

De laatste thuiswedstrijd van Kemphanen dateert al weer van 19 november (!) en ging de geschiedenis in als 'die wedstrijd waar Leuven Chiefs na 20 minuten met de staart tussen de benen afdroop'.

Kemphanen speelden in de tussenliggende periode twee keer uit. In Heerenveen hield Kemphanen lang de Friezen op achterstand maar werden onze jongens pas in de laatste fase van de wedstrijd verslagen (5-4) en onlangs werd er in een moeizame pot in Den Bosch uiteindelijk met ruime cijfers gewonnen van Red Eagles (2-5).

Vrijdag 23 december sluit Kemphanen het kalenderjaar af tegen de Devils uit Nijmegen. De ploeg onder leiding van Josh Mizerek, oud speler en coach van Kemphanen, heeft in de BeNeLeague nog weinig potten kunnen breken. Na 10 wedstrijden staan de Devils strak onderaan in Poule A met slechts één winstpartij.

In de eerste ontmoeting tussen beide teams dit seizoen werd het in Eindhoven een afgetekende 9-2 overwinning voor onze jongens in een wedstrijd die vooral werd gekenmerkt door veel frustratie van de kant van de bezoekers en de 'Hendriks'-familie in het bijzonder.

Dat belooft wat... tip voor de supporters uit Eindhoven: kleed je vooral warm aan want de ijsbaan in Nijmegen is 'by far' de koudste van Nederland.

 

Maak kans op tickets...

zaterdag 17 december 2016

Keigave winactie bij het Eindhovens Dagblad...

Het ED en Eindhoven Kemphanen organiseren rondom de topper tussen Kemphanen en HYC Herentals op 7 januari een ongekende winactie. Er worden in totaal maarliefs 200 kaarten weggegeven onder de aanmelders. 

alt

Je kunt je tot en met maandag 2 januari aanmelden (klik op de afbeelding voor de link naar het inschrijfformulier op ED.nl). Uiterlijk dinsdag 3 januari krijgen de gelukkige winnaars bericht van de krant.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl