Veel lof voor de vechtlust bij Kemphanen

dinsdag 11 oktober 2016

Kemphanen in de media

Eindhovens Dagblad

Het ED plaatste deze week een klein(er) artikel, logisch tussen al het mediageweld rondom de Einhovense marathon, onder de kop: 'Kemphanen maakt 'enorme stappen' en verpulvert Devils'.

Een mooie quote van Willem van de Kraak: 'Een geweldige wedstrijd. De ene goal was nog mooier dan de ander'.

Lees het hele artikel door op de afbeelding te klikken. 

IJshockeynederland.nl

IJshockeynederland.nl, de opvolger van IJshockey.com, spreekt in hun verslag van de wedstrijd zelfs over 'de vernedering van Nijmegen...'.

Bijna 400 mensen in het IJssportcentrum zagen veel doelpunten en heel veel strafminuten in de BeneLiga-wedstrijd tussen Devils en Kemphanen. Eindhoven stond na acht minuten spelen al op 3-0 via goals van Mike en Nick Verschuren en Angelo van Hulten. Vlak voor het einde van de eerste periode deed Jay Plamont wat terug voor Nijmegen.

In de tweede periode liep Eindhoven verder uit door goals van wederom Nick Verschuren en Koen Bakker. Nijmegen miste nog een penalty shot en de eerste serie strafminuten vond plaats. Referee Jeroen Hesselberth deelde misconducts van 10 minuten uit aan Wesley Hendriks, Nick Verschuren, Jesse Hendriks en Mike Verschuren.

Eindhoven voltooide de vernedering van Nijmegen in de laatste periode. Via goals van Roderick van den Hout, Mike Verschuren, Tom Messie en Marek Pitka kwam de eindstand op 9-2 uit. Voor Nijmegen was Eric Hoogvliets nog trefzeker. Na de negende treffer en dertig seconden voor tijd, was het knokken geblazen. Dylan Collard, Wesley Hendriks (Nijmegen) en Nick Verschuren namens Kemphanen kregen een match penalty voor Fighting en zullen dus automatisch een schorsing krijgen. Daarnaast waren er game misconducts voor Tom Kokke, Jake Hendriks (Nijmegen) en Marek Pitka, MIke Verschuren en Danielius Nomanovas (Eindhoven). Daarmee kwam de teller qua strafminuten uit op 276.

Nijmegendevils.nl

Op de website van Nijmegen een uitgebreid verslag van de wedstrijd. Dit verslag is doorspekt van emotie van de kant van de verliezende partij. Het lag allemaal aan Kemphanen, natuurlijk waren de spelers van Nijmegen de braafste jongetjes op het ijs...

'De eerste periode was tevens de bron van de oplopende frustraties. Waar mannen als Jake en Wesley Hendriks vooral openlijk hard en goed checkten, deelden de Kemphanen, met Mike Verschuren als haantje de voorste, vervelende tikken buiten het zicht van de leiding uit en hadden ze veel gezeur bij de scheidsrechter. Ook een jongen als Willem Bless, jaren in Nijmegen gespeeld, deed niet anders dan zeuren en vooral provoceren...'

Klik hier om het hele verslag te lezen.

 

Goede keuze, foute pass en nederlaag Kemphanen

dinsdag 04 oktober 2016

Kemphanen in het ED

In de maandageditie van het Eindhovens Dagblad een heel mooi artikel met foto van de wedstrijd van zondag tegen HIJS Den Haag. Complimenten aan Niels van den Hoven, de auteur van het artikel, wij hopen dat hij aankomende zaterdag ook weer van de partij is tegen Nijmegen en dat er dan een mooi stuk in de krant verschijnt over de eerste BeNe-League winstpartij van dit seizoen.

Vanwege de auteursrechten op de artikelen in het ED mogen we hier alleen een link naar Blendle plaatsen, daar kan je het hele artikel op je gemak lezen.

Klik op de afbeelding voor de link naar het artikel. 

 

Keigave promo video LummusLED Kemphanen

dinsdag 04 oktober 2016

'LED's go Hanen!'

39 tellen puur genieten van de snelste, één van de hardste en zeker 'by far' de spectaculairste teamsport in de wereld. Perfect vastgelegd door Stef Habraken tijdens de thuiswedstrijd tegen Den Haag van afgelopen zondag. 

 

Danielius en Marek de buitenlandse inbreng

zondag 02 oktober 2016

Op de valreep nieuws over 'onze imports'...

In de voorbereidingsperiode hebben een aantal buitenlandse spelers hun kwaliteiten mogen tonen aan de teamleiding en het team. Van deze spelers zijn er uiteindelijk twee gekozen die vanavond bij de start van de BeNe-League hun officiële debuut maken in de Nederlandse competitie.

Danielius Nomanovas

De 20 jarige Litouwse center Danielius Nomanovas is al enigszins bekend in het Eindhovense. Vorig jaar speelde hij met de nationale selectie van Litouwen niet onverdienstelijk op het wereldkampioenschap (Div. I groep B) op onze ijsbaan.

Hij speelde onder meer in de MHL B, de jeugdcompetitie van de KHL (tot 20 jaar) en het afgelopen seizoen kwam hij in actie in de Wit Russische competitie (2e divisie) en in Letland op het hoogste niveau.

In de oefencampagne van Kemphanen wist hij al regelmatig het net te vinden getuige zijn goal tegen Luik en de 3 goals tegen Den Haag. Danielius, een tongbreker voor menig omroeper, zal bij ons gaan spelen met rugnummer 88. (Klik op de foto voor zijn statistieken) 

Marek Pitka

De 22 jarige verdediger Marek Pitka is geboren in Poprad in het noorden van Slowakije. Hij heeft daar bij HK SKP Poprad de jeugdopleiding doorlopen. De afgelopen seizoenen speelde hij zijn wedstrijden voor dit team in de hoogste Slowaakse competitie en was hij daarnaast ook actief tot in de PO's voor HC Presov in de Slowaakse 2e divisie.

Het niveau van het Slowaakse ijshockey staat goed aangeschreven getuige het feit dat het land behoort bij de top 10 van de ranking van de Internationale Ice Hockey Federatie.

Marek zal bij ons gaan spelen met rugnummer 55 (Klik op de foto voor zijn statistieken).

Hopelijk gaan ze vanaf vandaag samen met onze Nederlandse jongens hele mooie dingen op het ijs laten zien... 'Let's go Hanen!'

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl