Red Eagles uit, het is bijna een thuiswedstrijd...

maandag 05 december 2016

Aankomende zaterdag gezellig naar 's Hertogenbosch 

Na een weekend geen competitie gespeeld te hebben zijn we benieuwd hoe Kemphanen de draad weer oppakt na de verloren partij in Heerenveen.

Een mooie avond om masaal af te reizen naar het altijd gezellige 's Hertogenbosch om onze jongen eens flink aan te moedigen tegen het moeizaam draaiende Red Eagles uit poule B van de BeNeLeague (7 wedstrijden gespeeld, 1 gewonnen en 6 verloren). 

 

Volg Flyers - Kemphanen via de 'livestream'

vrijdag 25 november 2016

Unis Flyers - Eindhoven Kemphanen 26 november 19:45 uur

Voor alle thuissupporters: Klik op de afbeelding en kijk de ijshockeywedstrijd tussen Unis Flyers en Eindhoven Kemphanen toch live mee vanuit het hoge noorden.

De uitzending start om 19:45 uur, de face-off zal zijn om 20:00 uur... 'Let's go Hanen!'

 

Grote krachtmeting tussen Poule A en Poule B

woensdag 23 november 2016

Zaterdag uit naar Heerenveen

'De spelergroep van Flyers kijkt uit naar de krachtmeting tegen Eindhoven', alsus Flyers-couch Mike Nason. Ook wij zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar de krachtsverhoudingen tussen titelkandidaat Flyers Heerenveen en dit verrassend goed spelende Kemphanen. 

Lees de volledige voorbeschouwing van Flyers door hier te klikken

Een echte fan is geen afstand te ver, maar helaas zijn we wegens familieaangelegenheden niet eens in de buurt. Wellicht is er weer een mooie livestream vanuit het hoge noorden en kunnen we de wedstrijd volgen op afstand.

Klik op de afbeelding voor de link naar FlyersLiveTV... 'Let's go Hanen!'

 

Aanstaande zondag is het 'Super Sunday'

woensdag 23 november 2016

Jeugdbekerfinales in IJssportcentrum Eindhoven

Op Super Sunday, 27 november, strijden finaleteams in de drie leeftijdsklassen U12, U14 en U17 om de Beker van Nederland. Deze bekerfinales worden gespeeld in het IJssportcentrum Eindhoven aan de Antoon Coolenlaan 3 (let op de werkzaamheden).

In een vol stadion strijden de U12-teams om 10:00 uur om de felbegeerde beker. Vervolgens treffen de U14-teams elkaar, waarna het sportieve programma wordt afgesloten met de U17-finale om 16:00 uur. Het is voor elke sportliefhebber fantastisch om hierbij aanwezig te zijn.

Teams

Dit jaar wordt bij de U12-teams gestreden tussen IJCU Utrecht Dragons en de Proclass Dordrecht Lions. De finales U14 én U17 worden gespeeld tussen Hijs Hokij Den Haag en Tilburg Trappers.

Super Sunday

De finaledag in het bekertoernooi is het hoogtepunt van het seizoen. Voor de spelers in de diverse leeftijdscategorieën is het een eer om op het ijs te mogen strijden tijdens dit sportieve en competitieve evenement. Om die reden draagt dit evenement de naam Super Sunday.

Bekerkampioen

De finalisten van de leeftijdscategorieën hebben deze finaledag bereikt door als winnaar te eindigen in één van de twee regionale poules en strijden op het ijs om de titel bekerkampioen Nederland 2016-2017. Een dag vol met topijshockey, waarbij sportiviteit en respect voorop staan.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl