De BeNe-League gaat zondag van start

woensdag 28 september 2016

Voor het 'eggie' tegen HIJS Den Haag

Met twee klinkende zeges (Bulldogs de Liège 5-2 en Trappers 1-5) en de geflatteerde verliespartij van zaterdagavond (HIJS Den Haag 4-7) op zak is Kemphanen klaar met oefenen.

Aanstaande zondag beginnen ze thuis tegen HIJS Den Haag aan het echte werk. Face-off om 17:00 uur, entree € 7,50 (volwassenen)... Koop aan de kassa je digitale seizoenskaart en je bekijkt alle 10 de thuiswedstrijden in de BeNe-League voor slechts € 35,- (à contant).

 

 

Kemphanen oefent tegen HIJS Den Haag

maandag 19 september 2016

Zaterdag 24 september in IJssportcentrum Eindhoven

Na de goede prestatie van afgelopen zondag tegen de Bulldogs uit Luik mag Kemphanen aanstaande zaterdag de strijd aan gaan met HIJS uit Den Haag. De Hagenezen (of zijn het Hagenaars) zijn de week erop ook de tegenstanders in de eerste BeNe-Liga wedstrijd van het seizoen. 

Wij zijn bijzonder nieuwsgierig hoe het team van Kemphanen het gaat doen, de eerste signalen na slechts één week ijstraining waren bijzonder positief. De wedstrijd begint om 20:15 uur en de entreeprijs is 5 euro (gratis toegang voor seizoenskaarthouders, seizoenskaarten zijn te koop voor 35 euro). 

 

 

Kemphanen oefent 18 september tegen Luik

woensdag 14 september 2016

Een nieuwe hoofdsponsor en de eerste oefenwedstrijd

Na de eerste, enigszins aan de aandacht ontsprongen, ijstraining van aanstaande maandag kan het deze week niet op in Eindhoven. Met trots is vandaag de nieuwe hoofdsponsor LummusLED gepresenteerd en de eerste oefenwedstrijd aangekondigd. 

 

 

De vereniging houdt open huis

zondag 04 september 2016

Kom kennismaken op zondag 25 september

IJshockeyvereniging Eindhoven Kemphanen, niet te verwarren met het Eindhoven Kemphanen BeNe-Liga team, houdt op 23 september open huis. 

Kinderen van 4 tot en met 10 jaar oud zijn welkom om deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten, zoals schaatsclinics, oefeningen stickhandling, op goal schieten en het afleggen van een parcours met bal of puck. Daarnaast worden er meerdere leuke spelletjes georganiseerd op en naast het ijs. De aanwezige professionele begeleiders maken er een leuke, sportieve en leerzame middag van.

Deelname aan de activiteiten is gratis en je hoeft niet goed te kunnen schaatsen. De open dag is van 13:00 tot 16:00 uur, waarbij je onder begeleiding op het ijs kunt tussen 14:00 en 16:00 uur. Aanmelding (naam, leeftijd) via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. wordt op prijs gesteld.

Vergeet niet je schaatsen mee te nemen, want er kunnen die dag geen schaatsen worden gehuurd op de ijsbaan.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl