Zaterdag 4 jan: Kemphanen - Trappers

vrijdag 03 januari 2020

Altijd een beladen derby 

Waarom het een beladen derby is? Tja... het blijft gewoon altijd een dingetje tegen Tilburg, ook (of is het zelfs) in de Eerste Divisie. 

Kemphanen is de te kloppen ploeg en vorige week heeft Den Haag aangetoond dat het kan. De ploeg uit Tilburg zal hierdoor extra gemotiveerd zijn en zal proberen profijt te halen uit het feit dat Kemphanen niet allen drie punten verloor in Den Haag, het team verloor door schorsingen ook drie belangrijke spelers. 

 

'2020... wordt een bijzonder jaar'

maandag 30 december 2019

Vijftig jaar Eindhoven Kemphanen

Wij van Kemphanenfan wensen een ieder een goed, gezond en sportief nieuw jaar!

 

Alleen nog uitwedstrijden dit jaar

zondag 22 december 2019

22 december naar Geleen en 29 december naar Den Haag

Na een lange reeks thuiswedstrijden volgt hoe dan ook natuurlijk een keer een lange serie uitwedstrijden. Deze serie begon vorig weekend met een zege in Groningen en zal in het weekend voor kerst worden gevolgd door de uitwedstrijd in Geleen. Tussen de feestdagen door mag Kemphanen afreizen naar de hofstad voor de ontmoeting met Den Haag. 4 januari volgend jaar zijn de 'Hanen' weer op het eigen ijs te bewonderen. 

 

Sportploeg en sportcoach van het jaar

zondag 22 december 2019

Breng voor 31 december jouw stem uit...

Eindhoven Kemphanen is door de stad Eindhoven genomineerd voor sportploeg van het jaar en Peter van Kaam is genomineerd tot sportcoach van het jaar! 'Let's go Hanen en let's go Peter!'

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl