De NWSBRF van december staat voor je klaar

woensdag 18 december 2019

Lees hier de nieuwste NWSBRF

De vereniging houdt een ieder met grote regelmaat via de NieuWSBRieF op de hoogte over van alles en meer wat er speelt binnen de club en het verenigingsleven.

Klik op de afbeelding voor de link naar de MWSBRF...

 

Zaterdag 14 dec: GIJS Groningen - Eindhoven Kemphanen

maandag 09 december 2019

Hele mooie en goede herinneringen aan Groningen

Vorig seizoen stonden Eindhoven en Groningen in de finale van de Eerste Divisie en hoe dat is afgelopen weten we maar al te goed. 

Dit seizoen is de Eerste Divisie opgesplitst in twee poules en treffen we de noordelingen voorlopig alleen uit in Groningen. 

Kemphanen heeft nog altijd zijn ongeslagen status en dat willen ze uit in Groningen nog best met minimaal een wedstrijd verlengen. Groningen heeft in poule B meer tegenstand dan dat ze soms lief is. Na 11 speelronden staat de ploeg met 6 winst- en 5 verliespartijen wel gewoon op de tweede plaats in hun poule. 

Zaterdag gaan we zelf onze 'Hanen' supporteren in Groningen, een hele belevenis hebben we ons laten garanderen in een altijd goedgevuld Kardinge... 'Let's go Hanen!'

 

Zaterdag 7 dec: Kemphanen - Yeti's

dinsdag 03 december 2019

De topper in poule A

De wedstrijd in Breda was al een topper, de verwachtingen voor aanstaande zaterdag zijn nog hoger gespannen. Het Tilburgse (ijshockey)sterrenensemble in het shirt van Breda heeft de meeste ervaring, Kemphanen heeft jeugdige elan en het scorend vermogen... 'Let's go Hanen!' 

 

Zaterdag 23 nov: Kemphanen - Devils

vrijdag 22 november 2019

Nijmegen Devils is altijd een geduchte tegenstander

In het vorig seizoen waren de wedstrijden tegen Nijmegen bijzonder pittig en ookndit seizoen verwachten we eigenlijk niets anders. Wie stopt de zegereeks van inze 'Hanen'... als het aan ons ligt voorlopig helemaal niemand. 'Let's go Hanen!'

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl