Chicken versus Pussy 1-0

zondag 06 november 2016

IJshockeyNederland.nl over de 1-12 overwinning

Eindhoven Kemphanen startte door de afwezigheid in de bekercompetitie een beetje anoniem aan het seizoen, maar rijgt in de Beneliga de overwinningen aan elkaar.

De 1-12 winst in Amsterdam op zaterdag was de vijfde overwinning in zes wedstrijden voor het team van coach Willem van de Kraak. Amsterdam trad aan zonder eerste doelman Van Duin en leed zijn grootste nederlaag van het seizoen tot nu toe.

De Litouwer Danielius Nomanovas was met drie goals en twee assists een belangrijke motor achter de overwinning. Roderick van den Hout en Damian Kluijtmans hadden twee goals, terwijl ook Kayo van Zoest, Lucca Kluijtmans, Perry Muller von Czernicki, Mike Verschuren en Marek Pitka hun bijdrage leverden aan de monsterscore.

Kemphanen heeft nu vijftien punten uit zes wedstrijden.

'Chicken versus Pussy'

De ijshockeywereld is doorspekt met de meest uiteenlopende dieren, altijd een leuke gelegenheid om er op een speelse wijze de draak mee te steken. 

De eclatante overwinning op de Tijgers brengt de tussenstand in de 'Chicken versus Pussy'-strijd op 1 voor de 'Chickens' en 0 voor de 'Pussies'. Volgende week neemt Kemphanen het thuis in Eindhoven op tegen de Silverdome Panters uit Zoetermeer.

We zijn benieuwd met welk strijdplan Kemphanen de Panters over de knie legt. De Panters hebben in de BeNe-League nog geen van hun gespeelde wedstrijden gewonnen. Zij verloren van Nijmegen en Herentals en ze spelen zaterdag 12 november eerst nog tegen Amstel Tijgers.    

 

De grote man achter... Risto Mollen

woensdag 02 november 2016

'Clubhelden van de amateursport'

Het Eindhovens Dagblad lanceert de verkiezing van de 'Clubheld'. Wie is de grote man achter een topsporter of achter de club. Hiervoor is er een mooi artikel geplaatst in het ED met foto's van Deniz en de verkiesbare Risto Mollen.

Je kunt tot en met 16 november je stem uitbrengen op jouw genomineerd clubheld. Stem via de volgende link op Risto: ed.clubheld2016.nl/beoordeel-jouw-clubheld of klik op het artikel, scroll naar Eindhoven, klik en zoek naar Risto Mollen - Kemphanen. 

 

Next up: zaterdag 5 november Amsterdam uit

woensdag 02 november 2016

'Amstel Tijgers - Kemphanen' een mooi affiche

Het beloofd een spannende avond te worden op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam aanstaande zaterdag. Kemphanen gaat op bezoek bij de Tijgers die net als Kemphanen in de BeNe-League lekker draaien. Kemphanen won zijn laatste vier wedstrijden en Tijgers is de competitie goed begonnen met twee overwinningen. 

De wedstrijd begint om 17:50 uur, de entree bedraagt € 8,50 (Kinderen van 6 tot 16 € 5,-). Wie gaan er mee om onze hanen te supporten... 'Let's go Hanen!' 

 

 

Next up: Phantoms Antwerp

donderdag 27 oktober 2016

De 'spoken' uit Antwerpen zijn zaterdag de volgende tegenstander 

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl