Ook Kayo van Zoest is er weer bij...

zondag 10 juli 2016

Wederom een 'jongen van Eindhoven' vastgelegd

De selectie van aankomend seizoen begint steeds meer vorm te krijgen en het lijkt een mooi seizoen te gaan worden voor de Kemphanen.

Het bestuur en de technische commissie hebben een aantal gesprekken gevoerd met spelers uit de eigen opleiding en daaruit voortvloeiend zijn een aantal spelers vastgelegd. Vandaag maken we bekend dat de 21-jarig aanvaller Kayo van Zoest daar één van is.

(Klik op de foto voor Kayo's statistieken)

Kayo komt uit de eigen opleiding en maakte in het seizoen 2013/2014 zijn debuut in de Eredivisie. Afgelopen seizoen eindigde hij op de vijfde plaats van de topscoorderslijst van Kemphanen met 21 punten (6 goals en 15 assists) in 22 wedstrijden. Dat hij van alle spelers van vorig seizoen met 107 minuten het vaakst in de strafbank heeft gezeten is dan misschien iets minder chique maar ook dat zegt natuurlijk iets over zijn mentaliteit. 

Kayo is gemotiveerd om aankomend seizoen een stap in zijn ontwikkeling te gaan maken. Kayo hierover: 'Het voelt goed om aankomend seizoen weer voor Eindhoven uit te komen. Er zal door mij en sommige anderen, in tegenstelling tot afgelopen seizoen, hard moeten worden gewerkt voor een basisplek in de selectie. Met de komst van betere spelers en een bredere selectie is de concurrentiestrijd meer aanwezig en zal de motivatie van mij enorm groot zijn om dit te laten zien aan de coach'. Over zijn verwachtingen voor het komende seizoen is Kayo heel helder: 'Een plek bij de eerste vier en dus recht op de play-offs!'

Het bestuur en de technische commissie wensen Kayo veel succes het komende seizoen, wij van Kemphanenfan sluiten ons daar graag bij aan. 

Bron: eindhoven-kemphanen.com - Foto: Roel Louwers|IsoSports.nl

 

Broers Verschuren weer samen op het ijs

dinsdag 05 juli 2016

Mike Verschuren blijft bij Kemphanen

Eindhoven Kemphanen heeft international Mike Verschuren weten te behouden voor het seizoen 2016/2017. Mike wordt daarmee herenigd op het ijs met zijn broer Nick. Nick heeft het afgelopen seizoen voor het Belgische Turnhout heeft gespeeld.

De bijna 24-jarige, Mike viert volgende week zijn verjaardag, in Eindhoven geboren en getogen aanvaller is een jongen van de eigen opleiding. Mike maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor het Nederlands team waarmee hij speelde op het olympische kwalificatie toernooi en deelnam aan het wereldkampioenschap in het Spaanse Jaca. Nederland wist in Jaca goud te pakken en dwong daarmee promotie af naar Divisie I (groep B).

Vorig seizoen miste Mike de start van de BeNeLiga door een vervelende blessure. Uiteindelijk eindigde hij het seizoen bij Kemphanen op een verdienstelijke vierde plaats met 21 punten (11 goals en 10 assists) in 14 wedstrijden. 

(Klik op de foto voor Mike's statistieken)

Het bestuur en de technische staf is er uiteraard blij mee dat hij bij Kemphanen blijft spelen. Coach Willem van de Kraak over zijn aanwinst: 'Mike is een belangrijke speler voor onze selectie aangezien hij de nodige ervaring op eredivisieniveau met zich meebrengt. Met spelers van zijn kaliber komen we weer een stap dichterbij in de richting van onze ambitie om in de top 4 van onze poule te eindigen. Met Deniz, Nick en nu Mike erbij hebben we 3 Internationals binnen onze gelederen'.

Technisch directeur Marc Visschers is druk bezig met het vastleggen van de basis van de selectie en hij legt uit wat er voor het komende seizoen verwacht kan worden: 'We hebben nu een hand vol kernspelers gecontracteerd waar we de komende jaren een team omheen kunnen gaan bouwen. Daar willen we met een beetje geluk twee of drie nieuwe namen aan gaan toevoegen en dan is daarmee het fundament van het team gelegd.

De jongens met minder ervaring maar die wel met de juiste instelling, de goede motivatie en de wil om te groeien door te investeren in hun eigen ontwikkeling krijgen speeltijd. Veel spelers van de huidige generatie overschatten zichzelf, dit terwijl ze nog niet zo veel hebben laten zien op het ijs. 

Er moet een echte winnaarsmentaliteit komen in Eindhoven waarbij iedereen bereid is om voor elkaar te werken en te strijden als één team, een team zoals ik dat jarenlang in Nijmegen gewend ben geweest. Daar ga je uiteindelijk succes mee behalen en wellicht ook eens een prijs pakken!'

Bron: eindhoven-kemphanen.com - Bewerking: Willem|KF - Foto: Roel Louwers|Isosports.nl

 

Goalie-duo voor 2016/2017 compleet

zondag 03 juli 2016

Junior van den Hout verlengd bij Kemphanen

Eindhoven Kemphanen heeft voormalig jeugdinternational Junior (Wim) van den Hout ook voor het seizoen 2016/2017 vastgelegd. Daarmee is het goalie-duo voor het komende seizoen bekend bij het team van Willem van de Kraak.

(Klik op de foto voor Junior's statistieken)

De 24-jarige doelman die afgelopen seizoen ook al speelde voor Kemphanen heeft een solide indruk achtergelaten en zijn plek verworven in de selectie. Dit gaat ten koste van Mike Beeren die in principe de voorkeur kreeg van de clubleiding, echter Mike twijfelde (?) om de strijd aan te gaan met Deniz Mollen iets wat bij Van den Hout niet speelde. De beslissing, één die in eerste instantie een heel moeilijke was, is daarmee gevallen.

Junior van den Hout speelde eerder in Duitsland (Rattinger Ice Aliens U18) en Canada (Knights of Meaford, GMHL). In Nederland speelde hij voor Tilburg, Amsterdam en Eindhoven in de eerste en eredivisie. Daarnaast hij ook actief in de Belgische competitie voor Turnhout Tigers.

Coach Willem van de Kraak is in zijn nopjes met de aanstelling van het nieuwe goalie-duo: 'Met Junior naast Deniz hebben we twee gemotiveerde goalies die de strijd met elkaar niet uit de weg zullen gaan en daarnaast ook respect voor elkaar hebben. Junior heeft zich afgelopen seizoen ook enorm positief laten zien en is een fijne teamspeler. Zowel Junior als Deniz hebben een verleden in Eindhoven en kennen elkaar van Jong Oranje'.

Bron: eindhoven-kemphanen.com - Foto's: Roel Louwers|IsoSports.nl

 

Nick Verschuren ook terug bij Kemphanen

donderdag 30 juni 2016

Wederom een 'jongen van Eindhoven' terug op het oude nest

Het ijshockeyteam van Dolphin Kemphanen heeft wederom een belangrijke speler gecontracteerd voor de selectie voor het aankomende seizoen. International en voormalig speler van Kemphanen, Nick Verschuren, keert terug op het oude nest voor seizoen 2016/2017.

 (Klik op de foto voor Nick's statistieken)

De 26-jarige rechtshandige vleugelaanvaller is geboren en getogen in Eindhoven en speelde het merendeel van zijn carrière voor de club uit de Lichtstad. Eerder maakte hij uitstapjes in Geleen, Zweden en afgelopen seizoen bij Turnhout. Afgelopen seizoen maakte hij tevens zijn debuut bij het Senioren Nationaal Team, in drie internationale wedstrijden kwam hij tot één goal.

Nick Verschuren eindigde met 16 goals op de 23e plaats op de Nationale Topscoorderslijst en was hij afgelopen seizoen met 38 punten (16 goals en 22 assists) de beste speler bij zijn oude werkgever Turnhout Tigers. Nick wordt bij Kemphanen herenigd met zijn Turnhoutse teamgenoot van afgelopen seizoen, goalie Deniz Mollen.

Het bestuur en Technische staf is blij met zijn komst en dit draagt bij tot hetgeen de club voor ogen heeft voor aankomend seizoen, namelijk bij de bovenste vier teams eindigen in de poule. Wat recht geeft op deelname aan de play-offs in de BeNeLiga, de Belgisch Nederlandse Eredivisie.

Bron: Dolphin Kemphanen facebook - Foto: Fintan PLanting|9pm.nl

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl