NWSBRF November 2019

zaterdag 16 november 2019

Lees hier de laatse NWSBRF van de vereniging

Vol met nieuws, leuke items en praktische zaken vanuit de vereniging. Klik op de afbeelding voor de link naar de nieuwsbrief op de website van Eindhoven Kemphanen.  

 

Zondag 17 nov: Trappers - Kemphanen

vrijdag 15 november 2019

Support onze Hanen in de streekderby

Aanstaande zondag speelt Kemphanen uit in Tilburg. Kunnen de Hanen de winningstreak door trekken naar acht overwinningen op rij? 

 

Zaterdag 9 nov: Kemphanen - Eaters

woensdag 06 november 2019

Kemphanen nog altijd ongeslagen dit seizoen

Kunnen de 'Hanen' ook de Limburgers aan de zegekar binden? Komt dat zien... 'Let's go Hanen!'

 

Zaterdag 2 nov: Kemphanen - Dragons

zaterdag 02 november 2019

Een welkome aanwinst voor de competitie

Vanavond komen de 'Draken' uit Utrecht op bezoek in Eindhoven. Utrecht is dit seizoen terug op het 2e niveau van het Nederlandse ijshockey en gelijk een leuke aanwinst voor de competitie.

Het team uit poule B wonnen 2 van hun 5 wedstrijden met forse cijfers tegen niet de minste tegenstanders (Zoetermeer en Leeuwarden). Een gewaarschuwd 'Haan' telt voor twee... 'Let's go Hanen!'

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl