IJ.V. Eindhoven Kemphanen

De ijshockeyvereniging Eindhoven Kemphanen

In deze rubriek zullen we aandacht geven aan  de IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen, de in 1998 als Eindhoven IJsbrekers opgerichte, jeugd- en amateurijshockeyvereniging die sinds vorig seizoen weer onder de naam Eindhoven Kemphanen spelen. 

Wij vinden het als fansite belangrijk dat wij ons als één Kemphanenfamilie opstellen. 

Na 28 jaar Kemphanen is vanaf het seizoen 1998-1999 het jeugdijshockey in Eindhoven voortgezet onder de naam Eindhoven IJsbrekers. Eerst als Stichting en vanaf 1 juli 2002 als Vereniging. Na de terugkeer van Eindhoven Kemphanen Top IJshockey in de Eredivisie in het seizoen 2008-2009 heeft Eindhoven IJsbrekers besloten ook weer terug te keren naar de oude naam Eindhoven Kemphanen. Vanaf het seizoen 2009-2010 zal de naam Eindhoven IJsbrekers wijzigen in Eindhoven Kemphanen. 

De hele vereniging zal als tenue dezelfde shirts en kousen gaan dragen als het Eredivisieteam. Daarmee willen wij ons, als amateurvereniging, als één club identificeren met Eindhoven Kemphanen Top IJshockey. 

Voor zowel de uitstraling naar onze leden als ook naar (nieuwe) sponsoren en alle ijshockeyliefhebbers in Nederland is het van belang om te zien dat er één club in Eindhoven is waar men op een professionele manier kan leren ijshockeyen en genieten van ijshockeyen van de categorie U-8 (jonger dan 8 jaar) tot en met het 3e team.

AddThis Social Bookmark Button
 

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl