Doelstelling

Onlangs heeft een groep enthousiaste ijshockeyfans van de Eindhoven Kemphanen het idee opgepakt om een fansite op te richten voor de club. Eindhoven Kemphanen speelt voor het derde jaar achtereen topijshockey op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie en kan ook in het nieuwe seizoen de steun van de fans weer goed gebruiken.

De doelstelling van onze fansite is de fans en de club dichter bij elkaar te brengen en om op deze manier meer betrokkenheid te creëren bij het publiek en de ijshockeysport. Vanuit de fansite willen we initiatieven gaan ontplooien om meer sfeer te brengen bij de thuiswedstrijden en op die manier er voor zorgen dat er steeds meer mensen enthousiast gemaakt worden voor de wedstrijden van de Eindhoven Kemphanen. Een wedstrijd van de Eindhoven Kemphanen moet een feestje zijn voor alle bezoekers. Op termijn moet de fansite een aanloop zijn naar het oprichten van een officiële Kemphanen fanclub of supportersvereniging in de toekomst.

Het initiatief van de fansite wordt breed gesteund door de Eindhoven Kemphanen, maar wij zijn volledig onafhankelijk en de fansite wordt belangeloos onderhouden door de initiatiefnemers en vrijwilligers. 

Wilt u ook een bijdragen aan de activiteiten van de Kemphanenfan leveren neem dan gerust eens contact met ons op via de fansite of spreek ons gewoon aan bij een van de thuiswedstrijden, alle hulp is van harte welkom.

Guido, Rob, Bram en Willem

29 augustus 2010


AddThis Social Bookmark Button
 

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl