Wordt ook 'Supporter van Kemphanenfan'

Geachte Kemphanenfans, 

In 2010 heeft een groep enthousiaste ijshockeyfans van de Eindhoven Kemphanen het idee opgepakt om een fansite op te richten voor de club. Eindhoven Kemphanen speelt al jaren achtereen topijshockey op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie (BeNeLeague) en kan ook in het nieuwe seizoen de steun van de fans weer goed gebruiken.

De doelstelling van onze fansite is de fans en de club dichter bij elkaar te brengen en om op deze manier meer betrokkenheid te creëren bij het publiek voor het ijshockey in Eindhoven. Vanuit de fansite willen we initiatieven gaan ontplooien die er voor kunnen zorgen dat er nog meer mensen enthousiast gemaakt worden voor de wedstrijden van Eindhoven Kemphanen en onze mooie sport. 

Het initiatief van de fansite is altijd breed gesteund door Eindhoven Kemphanen. Wij zijn en blijven altijd volledig onafhankelijk, daar zijn we trots op, en de fansite wordt belangeloos onderhouden door de initiatiefnemers.

Om de Kemphanenfansite te kunnen onderhouden (oa. webhosting en internet) en tevens leuke promotionele initiatieven (zoals fanmerchandise, stickers en banners) te kunnen ontplooien zijn wij op zoek naar bedrijven en particulieren die als ’Supporter van Kemphanenfan’ een donatie willen geven in ruil voor sponsoring op onze fansite.

‘Supporters van Kemphanenfan’ krijgen een prominente plaats op de fansite gedurende een jaar, uw logo wordt voor u desgewenst naar uw eigen website gelinkt en in overleg kunt u onze bezoekers een exclusief aanbieding doen via de facebookpagina van de Kemphanenfansite. ‘Supporter van Kemphanenfan’ bent u al zijn voor een paar tientjes per jaar.

Naast de ‘Supporters van Kemphanenfan’ is er ook de mogelijkheid om ‘Vriend van Kemphanenfan’ te worden. ‘Vriend van de Kemphanenfan’ wordt u al vanaf willekeurig welke donatie. 

Mocht u enthousiast geworden zijn om ‘Supporter’ of ‘Vriend’ van de Kemphanenfansite te willen worden, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak via ons e-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  zodat wij met u de details kunnen doornemen.

Namens de initiatiefnemers van de Kemphanenfan bedankt, wij hopen op uw support.

AddThis Social Bookmark Button
 

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl