Wordt 'Supporter van Kemphanenfan'

Geachte Kemphanenfan, 

In 2010 heeft een groep enthousiaste ijshockeyfans van de Eindhoven Kemphanen het idee opgepakt om een fansite op te richten voor deze club. Eindhoven Kemphanen speelt al jaren achtereen topijshockey op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie en kan ook in het nieuwe seizoen de steun van de fans weer goed gebruiken.

De doelstelling van onze fansite is de fans en de club dichter bij elkaar te brengen en om op deze manier meer betrokkenheid te creëren bij het publiek en de sport. Vanuit de fansite willen we initiatieven gaan ontplooien die er voor kunnen zorgen dat er nog meer mensen enthousiast gemaakt worden voor de wedstrijden van de Eindhoven Kemphanen. Op termijn moet de fansite een aanloop zijn naar het oprichten van een officiële Kemphanen fanclub.

Het initiatief van de fansite wordt breed gesteund door de Eindhoven Kemphanen, maar wij zijn volledig onafhankelijk en de fansite wordt belangeloos onderhouden door de initiatiefnemers en vrijwilligers.

Om de Kemphanenfansite te kunnen onderhouden en tevens leuke promotionele initiatieven te kunnen ontplooien zijn wij op zoek naar bedrijven die als ’Supporter van de Kemphanenfan’ een donatie willen geven in ruil voor sponsoring op onze fansite.

‘Supporters van de Kemphanenfan’ krijgen een prominente plaats op de fansite gedurende een jaar, uw logo wordt voor u desgewenst naar uw eigen website gelinkt en in overleg kunt u onze bezoekers exclusief aanbiedingen doen via de nieuwsbrief van de Kemphanenfansite. ‘Supporter van de Kemphanenfan’ kunt u al zijn voor slechts € 35,- per jaar.

Naast de ‘Supporters van de Kemphanenfan’ is er ook de mogelijkheid om ‘Vriend van de Kemphanenfan’ te worden. Als ‘Vriend van de Kemphanenfan’ wordt uw bedrijf desgewenst vermeld met logo en bedrijfsgegevens als ‘Vriend’ op de Kemphanenfansite. ‘Vriend van de Kemphanenfan’ wordt u al vanaf € 10,- per jaar.

Mocht u enthousiast geworden zijn om ‘Supporter’ of ‘Vriend’ van de Kemphanenfansite te willen worden, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak via ons e-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  zodat wij met u de details kunnen doornemen.

Namens de initiatiefnemers van de Kemphanenfan bedankt, wij hopen op uw support.

 

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 
Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl