Laat al het harde werken niet voor niets zijn geweest

zondag 05 maart 2017

Het is vandaag 'erop of eronder'

Na een verrassend goed seizoen in de BeNeLeague, waarin dit Kemphanen vriend en vijand heeft weten te verbazen met stevig, fris en aanvallend ijshockey, staat het team vandaag voor de opgave om een derde en beslissende wedstrijd tegen de Bulldogs uit Luik af te dwingen.

Sinds dat Kemphanen zich vroegtijdig wist te plaatsen voor de finale om het Nederlands kampioenschap en de play-offs van de BeNeLeague lijkt het er op dat de geest de laatste weken terug in de fles is en de betovering het op het verkeerde moment laat afweten.

Bewondering en trots hebben gedurende de laatste twee weken plaatsgemaakt voor enige vertwijfeling en een gevoel van lichte teleurstelling. Na de zwaarbevochten spectaculaire overwinning na penaltyshots thuis tegen Amstel Tijgers en de veelbesproken gestaakte wedstrijd in Herentals, beide in het laatste weekend van de competitie, heeft Kemphanen drie zeer belangrijke wedstrijden op rij verloren.

Final 4

In het 'final 4-weekend' maakte Kemphanen tegen Den Haag de nodige indruk maar wist het zich niet te plaatsen voor de finale om het Nederlands kampioenschap. De druk was hoog en de teleurstelling was na afloop overduidelijk van de gezichten van onze jongens af te lezen. Wat restte was de strijd om het brons tegen Amsterdam.

Een wedstrijd die beide teams misschien wel niet hadden willen spelen en dat had de nodige invloed op de voorbereiding. Het scoreverloop maakte het een aantrekkelijke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat het niveau niet om aan te zien was. Amsterdam won de troostfinale in overtime en Kemphanen bleef met lege handen.

De play offs

Gisteravond was de wedstrijd nog geen 7 tellen oud of het stond al 1-0 en Kemphanen schaatste vervolgens de rest van de wedstrijd achter de feiten aan. Oké ze kwamen wel terug tot 2-1, 3-2 en 4-3 maar gedurende de laatste periode van de wedstrijd kreeg je geen moment het gevoel dat Kemphanen het tij kon keren en de wedstrijd naar zich toe kon trekken.

Het zou toch doodzonde zijn als een fantastisch seizoen van dit team, misschien wel het beste team dat we de laatste jaren op het ijs hebben gezien, dat gedurende de competitie respect heeft afgedwongen en met strijd en inzet het onmogelijk geachte vaak mogelijk heeft weten te maken er nu in de eerste ronde van de play offs uit gaat vliegen.

Er is wellicht een klein wonder voor nodig, maar wij hebben er alle geloof en vertrouwen in dat jullie in staat zijn om een eigen 'miracle on ice' te laten plaatsvinden en de Bulldogs uit Luik te verslaan.

Laat al het harde werken niet voor niets zijn geweest. Er bestaat alleen maar vandaag en dinsdag zien we dan wel verder wie de beste is in deze serie g#dverdomme... 'Let's go Hanen!'

AddThis Social Bookmark Button
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wedstrijd

HET ZIT 

ER WEER OP

TOT ZIENS IN

SEIZOEN

2017-2018

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl