Kemphanen - Eaters te volgen via livestream

woensdag 30 september 2020

Bericht van de Eindhoven Kemphanen Facebook

UPDATE:

Door de perikelen rondom het definitief afhaken van de Nederlandse teams in de BeNeLeague is de start van de competitie uitgesteld. De wedstrijd tegen Geleen gaat wel door, maar dan vriendschappelijk.

Geen publiek bij de seizoensstart, wel een livestream georganiseerd. Top geregeld als je het ons vraagt, meer info volgt later. 

Dit bericht komt één-op-één van de FB van Eindhoven kemphanen:

Zoals velen van jullie hebben gehoord, is het de aankomende weken niet toegestaan om fans bij sportwedstrijden te verwelkomen. Aankomende zaterdag gaat de competitie van start alleen helaas zonder fans op de tribune. De aankomende wedstrijden zorgen wij voor een livestream op Facebook waardoor jullie ons team nog steeds kunnen zien vlammen.

We openen het seizoen om 20.00 uur tegen de Smoke Eaters uit Geleen. In het IJssportcentrum in Eindhoven barst de eerste strijd van het nieuwe seizoen los. Volg het allemaal live via onze livestream op Facebook!

AddThis Social Bookmark Button
 

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl