Rastik heeft het naar zijn zin in Eindhoven

dinsdag 21 april 2020

Topscorer Veres blijft bij Kemphanen

De 26-jarige Slowaakse smaakmaker van Eindhoven Kemphanen, Rastislav Veres, is ook komend seizoen in het oranje-blauw te zien. De clubleiding laat weten dat Veres een jaar bij heeft getekend bij de Eindhovense ijshockeyers.

Foto: Roel Louwers|ISOsports

Het wordt voor Veres zijn derde seizoen in Eindhovense dienst, nadat hij zichzelf via sociale media aanbood bij de club. In zijn eerste seizoen was Veres gelijk dominant met 57 goals en 74 assists. Afgelopen seizoen tekende hij voor 55 goals en 39 assists en was daarmee voor het tweede seizoen op rij topscorer van de eerste divisie.

Praktisch totaalpakket

Er waren aanbiedingen uit binnen- en buitenland voor Veres om op een hoger niveau in actie te komen, maar het praktische totaalpakket en goede gevoel in Eindhoven trokken hem uiteindelijk over de streep. ,,Ik en mijn vriendin voelen ons hier erg thuis en ik kan hier mijn werk goed combineren met ijshockey", vertelt Veres, die ook de club een warm hart toedraagt. ,,Het is ook een manier voor mij om de club te bedanken: de spelers, de coach iedereen die me hier zo snel heeft geaccepteerd!"

Deceptie

Het tweede seizoen in Eindhoven eindigde, zoals bekend, in een deceptie. De finale werd gehaald, maar niet uitgespeeld vanwege de gevolgen van het coronavirus. ,,We hadden onze goede en slechte momenten dit seizoen, zeker weten. Maar uiteindelijk is het vooral jammer dat we de finale niet uit hebben kunnen spelen. Zo'n situatie heb ik mijn carrière nog niet meegemaakt."

Al met al is er dus genoeg reden om uit te kijken naar een nieuw seizoen in Eindhoven, vindt ook Veres. ,,Ik ben blij dat ik volgend jaar weer deel uitmaak van de Kemphanenfamilie en zal e r weer alles aan doen op het ijs om mijn teamgenoten en team te helpen zoveel mogelijk wedstrijden te winnen."

Auteur: Tim Gerth - Bron: Eindhovens Dagblad

AddThis Social Bookmark Button
 

Disclaimer

Internet

Gepubliceerde informatie op internet (www.kemphanenfan.nl) is uitsluitend bedoeld ter inzage. Er berust copyright van Kemphanenfan.nl op alle documenten van de vernoemde webpagina's.

Zonder nadrukkelijke toestemming van Kemphanenfan.nl is het doorgeven en gebruiken van deze informatie voor andere dan niet-commerciële doeleinden nadrukkelijk verboden.

Copyright en correspondentieadres

www.kemphanenfan.nl
E-mail: info@kemphanenfan.nl